Organisatieadvies

Advies over ‘wat’ en ‘hoe’ u kunt verbeteren

Organisatieadvies over prestatieverbetering en cultuurverandering

Figure Four is het adviesbureau dat ondersteunt bij complexe organisatie- en verandervraagstukken. Wij helpen organisaties om hun maximale potentie te bereiken. Ten eerste bij het verbeteren van prestaties (bijv. op het vlak van efficiency, effectiviteit, kwaliteit). Ten tweede ondersteunen we onze klanten ook op het vlak van cultuurverandering: vergroten van klantgerichtheid, verhogen van verandervermogen en het starten van een cultuur van continu verbeteren. Wil je meer weten over hoe Figure Four tegen prestatieverbetering aankijkt? Download dan onze whitepaper.

Organisatieadvies en onze ambitie

Onze ambitie is om onze klanten niet alleen te begeleiden bij een eenmalig vraagstuk, maar ze ook te leren het volgende verandervraagstuk zelfstandig op te pakken. Dit noemen we duurzaam veranderen. Figure Four heeft als ambitie dat elk verandertraject een grote en bestendige impact heeft op de organisatie van onze klanten. Dit bereiken we middels de drive van onze adviseurs en constante innovatie. Het resultaat is onze unieke aanpak met meer impact voor de klant. 

Onze manier van (samen)werken 

Wij vinden het belangrijk dat we samen voor resultaat gaan en ons persoonlijk met jou en de organisatie verbinden. Op deze manier maken we een succes van het advies- en verandertraject. Een aantal steekwoorden die bij onze aanpak horen:

  • Vertrouwd adviseur
  • Focus op het eindplaatje
  • Echt begrijpen van de situatie
  • Niet onnodig ingewikkeld 
  • Iedereen gaat meedoen
  • Duurzaam resultaat

Ruime toolkit om uw organisatie te helpen

Uiteraard is ieder organisatievraagstuk anders.  Daarom gaan we graag met je in gesprek over of en hoe we jou kunnen helpen met je organisatie- en verandervraagstukken.

Figure Four heeft meerdere advies en change management instrumenten die we inzetten tijdens ons werk. Denk daarbij aan organisatie scans, workshops, onze inside-out veranderaanpak, coachingstrajecten, enz. Daarnaast zijn we sterk in de klassiekers: Lean en Agile transformaties, design thinking, Kaizen events en andere problem solving methodieken.