Training ‘betrokken bij een constant veranderende organisatie’

Werk je als medewerker in een organisatie die voortdurend veranderd? Wordt de verandering vooral over je uitgestort? En kan je jezelf minder motiveren voor de volgende verandering? Hoe fijn zou het zijn als je invloed kan uitoefenen op deze verandering en je stem gehoord wordt!? De training ‘Betrokken bij een veranderende organisatie’ geeft je handvatten om dit te realiseren!

Helaas zie je dat medewerkers vaak onvoldoende betrokken worden in een verandering. Dat het ontwerp van de verandering niet in de praktijk werkt. Als medewerkers kun je hier invloed op uitoefenen. Dit verzekerd je van plezier in je werk nu en in de toekomst! Daarnaast vergroot je het succes van de organisatie.

“Geeft een krachtig gevoel om meer invloed te kunnen uitoefenen!”
Inhouse training 2019

Welke vragen behandelen we in de training?

  • Wat is betrokkenheid eigenlijk? Hoe herken je het?
  • Hoe maak je betrokkenheid tastbaar en meetbaar voor jezelf?
  • Hoe kun je jouw invloed vergroten?
  • Welke gesprekstechnieken zijn effectief om je mening te laten horen?

Na deze training ga je anders kijken naar je eigen invloed op een verandering. Met extra inzichten en instrumenten ben je succesvoller in het behouden van je werkplezier in een veranderende organisatie. Wil je weten hoe je werk leuk kan blijven in roerige tijden? Dan is deze training iets voor jou!

 

Aanmelden voor deze training

Deze 1-daagse training wordt in overleg gegeven op uw locatie. De kosten voor deze training zijn 500 euro p.p. exclusief BTW. Aanmelden kan via mauricevankats@figurefour.nl of bel Maurice +316 155 207 47.

Direct aanmelden