Masterclass ‘Betrokkenheid in Verandering’

De training voor managers en veranderaars die weten dat betrokken medewerkers de sleutel zijn tot succesvol veranderen.

Ben je als manager of veranderaar bezig om verandering te realiseren? Ervaar je dat je er vooral zelf aan moet trekken? Hoe fijn zal het zijn als je merkt dat medewerkers betrokken zijn bij de benodigde verandering? Ze enthousiast die extra inspanning leveren, waardoor de verandering echt gerealiseerd wordt?!  De masterclass betrokkenheid in verandering biedt handvatten om dit te realiseren.

Helaas zie je dat het nu vaak niet lukt om teams effectief te betrekken bij verandering. Sowieso toont onderzoek aan dat in Nederland een kleine 20% van de medewerkers echt betrokken is bij hun organisatie. Laat staan bij de verandering waar ze onderdeel van uitmaken.

“Een waardevolle dag! Enorm herkenbaar, leuk om betrokkenheid zo tastbaar te krijgen en in dialoog te gaan met meerdere organisaties”
Masterclass sept 2021

Welke vragen behandelen we in deze training?

  • Wat is betrokkenheid eigenlijk? Hoe herken je het?
  • Wat maakt dat mensen vaak onvoldoende betrokken zijn bij een verandering?
  • Hoe maak je betrokkenheid tastbaar / meetbaar voor jouw team?
  • Hoe kan je betrokkenheid gebruiken in je eigen verandertrajecten?

Na deze training ga je anders tegen je verandermanagement aankijken. Met extra inzichten en instrumenten ben je succesvoller in je implementatie. Ben je op zoek naar een andere verander-methodiek die werkt? Dan is deze masterclass iets voor jou!

Aanmelden voor deze masterclass

De eerstvolgende 1-daagse masterclass wordt gegeven op 5 april 2024 van 09.00 – 16.00 op landgoed de Horst te Driebergen. Er wordt gezorgd voor een lunch. De kosten voor deze training zijn €500 exclusief BTW.

Direct aanmelden